Könny Kritika

Doxa's Wonderland

Doxa's Wonderland

Kelly Oram: Csókelvonó Kockáknak

Klasszikus kérdések->De nem klasszikus válaszok ->

2017. május 03. - Doxa W.

A klasszikus kérdések mindenkinél felmerülnek. De klasszikus válaszok vannak csak rájuk?

Elég vagyok-e? Képes vagyok-e? Meg tudom-e csinálni? Annyiszor hallottam már hogy igen. De amíg én el nem hiszem addig mit sem ér akár egy egész rege az értékeimről. Bármit tesz az ember a saját bőréből nem tud kibújni. Igaz ezáltal hogy mi magunk vagyunk ön-ön magunk legnagyobb ellensége. Mikor leszünk végre hajlandóak szeretni magunk? Igen jól olvasod hajlandó! 

Le kell állnunk a mindenkori latolgatással: ha szebb lennék, ha jobb fej lennék, ha pozitív lennék, ha más lennék. Tudsz változtatni tedd, ha nem tudsz akkor meg sírd ki miatta magad és lépj tovább. 

A nagyvilágban vár az élet, várnak a kalandok, amik nem nézik hogy nézel ki. Csak ott lesnek rád minden sarkon. 

Éljen az élet! Az élet igenléséről, kiteljesítéséről és bizonytalanságokból való felépülésről szól ez a könyv:

csokelvono.jpg

Tartalom:

Libby Garrett Owen-függő. A szuper okos lány szentül hiszi, hogy megütötte a főnyereményt a szívdöglesztő kosarassal, miközben a srác még csak mutatkozni sem hajlandó vele, nemhogy felvállalni közel egy éve tartó kapcsolatukat. Avery és a kockakommandó nem bírja tovább nézni, hogy imádni valóan őrült barátjuk lassan teljesen kifordul önmagából, ezért ráveszik, hogy csináljon végig egy tizenkét lépéses „Owen-elvonó”-t. A sikeres leszokáshoz Libbynek szüksége van egy pártatlan mentor segítségére is − itt lép a képbe Adam. A kőkemény, szexi srác elvileg tökéletes a feladatra, ha valaki elbír Libbyvel, az ő. Ja, hogy titokban évek óta szerelmes a lányba? Á, miért is bonyolítaná ez a dolgokat?!

Az élet igen is túl rövid hozzá, hogy mások nézetei alapján határozd meg magad. Neked kell az életed élned. Ők nem is tudnak mindet. Úgy, hogy fel a fejjel! Le az Owenekkel! Irány az élet! A mindennapok szürke harmóniája és az ezt felkorbácsoló kalandok sokasága!

A bejegyzés trackback címe:

https://konnykritika.blog.hu/api/trackback/id/tr3012475599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása