Könny Kritika

Doxa's Wonderland

Doxa's Wonderland

Ebéd 600 méteren

2019. április 04. - Doxa W.

Szerintem mindannyian szeretjük a különleges helyeket. Bevallom én előszeretettel vadászom őket. Amúgy is az "okosok" azt mondják, hogy az élmények maradandóbb örömöt okoznak, mint a tárgyak megszerzése feletti öröm. Így nem hagyhattam ki ezt az éttermet sem, ami a Mecseken álló TV-toronyból magasodik Pécs fölé. 

img_2351.JPG

Gyönyörű látkép mellett ehetünk, kikapcsoló és elgondolkoztató, hogy alattunk zajlik a mindennapi élet, mi pedig mindent madár távlatból figyelhetünk. Miközben a legfinomabb ételeket fogyasztjuk. 

8ffa12a3-c26b-4f31-83e3-b83f82341803.jpg

Komolyan kérjétek ezt szülinapotokra, vagy lepjétek meg magatokat vele. Megéri! Maga a város is gyönyörű a mediterrán hangulatával. Kicsit el is időzöm, majd a következő cikkeimben és insta bejegyzéseimben ebben a városban. 

 

Addig is egyetek finomakat!

 

És élvezzétek az életet!

A bejegyzés trackback címe:

https://konnykritika.blog.hu/api/trackback/id/tr6414738681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása