Könny Kritika

Doxa's Wonderland

Doxa's Wonderland

Lana Millan: Az átkozott Hannah Brown

SZIPORKÁZÓ, személyes kedvencem ;)

2016. november 03. - Doxa W.

A legnagyobb könyv a világon. Nagyon jó az író stílusa, ahogy felépíti és bemutatja a karaktereket. Pont megfelelő mennyiségű a narráció. Annyira jó a humora a könyv főhősének, hogy nagyokat kacagtam olvasás közben (ezért nem ajánlott nyilvános helyen olvasni :D )

 

Igen a könyv a személyes kedvencem:

covers_364110.jpg

  • A könyv lényegében egy fiatal felnőtt nő önmegtalálásáról szól. Arról hogy képesek legyünk elhinni, hogy megérdemeljük a legjobbat és mi is lehetünk azok a bizonyos mázlisták...
  • Meg arról is, hogy egy - egy emberies, halandó döntésünk milyen nagy hatással lesz vagy lehet mások életére, de még akár a saját jövőnkre is...
  • Hogy merjük azt csinálni amit szeretünk. Adjunk bele mindent az álmaink elérésebe. Ha nem adjuk fel, el fogjuk érni! :)

 

LETEHETETLEN, MAGÁVAL RAGADÓ, VICCES, SZIPORKÁZÓ! 

Végül egy idézet:

Úgy érzem magam, mint hógolyó a pokol kapujában

Olvasására fel! 

Tartalomból

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hannah ​Brown televíziós szerkesztő, aki – ha nagyon muszáj – műsorvezetőként is megállja a helyét. Makacs, akaratos, többnyire magával is elégedetlen, esendő nő. Időnként fenemód kritikus, a barátaival is kíméletlen, mégis jószívű, és gondoskodik azokról akiket szeret. 
A boldogság keresése nehéz feladat, főleg ha az ember a saját vágyaival sincs teljesen tisztában. Hannah botladozó, gyakran elbizonytalanodó, ám a céljait és a szerelmet kitartóan kereső, szerethető figura, aki gyakran bajba kerül, de kimászik belőle, hogy a gyökerei kutatásának kellős közepén egyszer csak magát és a társát is megtalálja. 
Ismerős a helyzet? Lányok, vigyázzatok! 
Ez a hol fanyar-humoros, hol keserű, hol édes, de mindenképpen izgalmas lányregény veletek is megtörténhet! Nem biztos, hogy egy szép napon a kezében karácsonyfatalpat szorongató, félmeztelen szexistent találtok az erkélyeteken, de jobb, ha nyitva tartjátok a szemeteket, mert bármelyik kanyarban rátok kacsinthat az élet egyik pajzán kihívása vagy öröme. 
Kinek-kinek a magáé.

 

logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://konnykritika.blog.hu/api/trackback/id/tr7911928459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása