Könny Kritika

Doxa's Wonderland

Doxa's Wonderland

Szurovecz Kitti: Gyémántfiú

A Csillogás ára.

2016. október 14. - Doxa W.

Egy nagyon jó könyv akadt a kezembe az elmúlt hónapokban.

824521_5.jpg

 

Izgalmas, érdekes, tüzes. Olyan valóság hű mégis vibráló. A mindennapi élet ( a színészek számára mindennapi) nehézségeit boldogságait írja le.

 

Kitti nagyon jó eltalálta a környezet leírások és a történések arányát. Jók és élvezhetőek a belső monológok is.

Nagyon szerethető az összes karakter. Az élet dilemmáit tartalmazza, fogyasztható stílusban, néhol meg is próbál rájuk választ találni.

Mit bír ki a szerelem? Meddig lehet egy embert kihasználni? Mi éri meg igazán? 

Ha egy olvasható, magával ragadó, élet "szagú" és mégis izgalmas történetre vágysz, ez a te könyved! ;)

A folyatásokról viszont csak annyit, nem éri meg rétes tésztás eset. Nyúlfarknyi történet túl hosszan elhúzva. 

Az első kötet az egyik kedvencem.

Olvasásra fel! ;)

Tartalom:

A ​világhírű amerikai filmstúdió egy igazi gyémántra bukkan. Úgy is bánnak vele: a széltől is óvják, védik a külvilágtól, de még a szerelemtől is. Miközben Ő, Nick Richards tündöklő csillagként ragyogja be a világot, fénye a boldogság sugaraiként verődik vissza az őt bálványozók arcáról, amerre csak jár. Közvetlen környezete is későn eszmél, hogy a hírnév, a rajongók, a boldogtalanságra ítéltetett igaz szerelem, az örökös bezártság darabokra tépik az érzékeny, fiatal színész lelkét. S vajon mi lehet egy szabadságra vágyó lélek utolsó segélykiáltása? Megtalálhatja e boldogságot, a harmóniát az életben a Gyémántfiú? A történetet, Robert Pattinson élete ihlette. Soha ne hagyd, hogy tönkretegyen a hamis csillogás! 
„Ami Nickkel történik, az minden fiatal álma… és rémálma.” – (Máté Krisztina, a Tények egykori műsorvezetője, a Színház és Filmművészeti Egyetem tanára) 
„A regény nagyon megérintett. Aki azt gondolja, a nyilvánosság előtt zajló életnek csak előnyei vannak, óriásit téved. Megváltozik a véleménye, ha elolvassa ezt a könyvet.” – (Geszler Dorottya, televíziós műsorvezető) 
„A hirtelen jött sztárság, és az első szerelem romantikájának nagyon életszerű bemutatását olvashattam. A Gyémántfiú magával ragadó, ám komoly mondanivalót hordozó, tanulságos történet.” – (Csuha Bori, színésznő, Bella Swan szinkronhangja)

logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://konnykritika.blog.hu/api/trackback/id/tr9611807177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása