Könny Kritika

Doxa's Wonderland

Doxa's Wonderland

Múzeumok Majálisa

Élménybeszámoló

2019. május 26. - Doxa W.

A Magyar Nemzeti Múzeum adott helyet a 2019. máj. 18. – 2019. máj. 19. között  megrendezésre kerülő Múzeumok Majálisának. Ahol nem csak Budapest de az egész ország múzeumai bemutatkozhattak. 

img_5044.jpg

Ezenkívül, a múzeum össze kiállítása ingyenesen látogatható volt. Míg kint a jó időben koncertek és előadásokkal szórakoztatták a látogatókat addig bent a hűvösben végig sétálhatunk az egész múzeumon. Megnézhettük a Magyar aranyásók kiállítást, a Seuso Kincseket és a teljes történelmünkön végig mehettünk a kiállított használati tárgyak ruhadarabok és festmények segítségével. 

 

img_5035.jpg

Ezenkívül megismerhettük Görgei Artúr ellentmondásos életét. Valamint annak legfőbb állomásait és fontos döntéseit. 

fejlec_az_ismeretlen_gorgei_idoszaki_kiallitas_1.jpg

 Szerintem a babzsákok, a napozó ágyak, a fesztivál sátrakba kitelepült múzeumok, a közvetlen és laza hangulat még közelebb hozta a mindennapi emberhez a kultúrát, annak szeretetét és élvezetét. 

Remélem lesznek még ilyen rendezvények, hogy mind élvezhessük a hazai és nemzetközi alkotók csodáit. 

Menjetek múzeumba!

Doxa

A bejegyzés trackback címe:

https://konnykritika.blog.hu/api/trackback/id/tr1514862512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása