Könny Kritika

Doxa's Wonderland

Doxa's Wonderland

Cat Cafe

Budapest Felfedező

2019. április 16. - Doxa W.

Megtaláltam a macska mennyországot - inkább a macskaimádók mennyországát - Budapest szívében a Révay utcában. Tudom, nem mindenki szereti a cicusokat, de akinek fontosak, annak ez a hely lehet az új törzshelye. Nagyon odafigyelnek macskuszaik kényére és kedvére, szabályzattal védik őket és ha tele van a kávézó, táblával jelzik az ajtóban, hogy várni kell a távozó vendégekre. 

Belépve az egyik pincér fogad és elmondja a szabályokat ami a macskák biztonságát és a mi felhőtlen szórakozásunkat biztosítja.

Az asztaloknál tányéralátétként már minden étlap/itallap kint is van, így gyorsan és könnyen átfuthatjuk. Közben a kedves állatkák elkezdenek megismerkedni velük és egyre közelebb merészkednek az újonnan érkezettekhez. 

Egyik barátnőmmel érkeztem aki imádja a cicákat, így hatalmas izgalommal várja, hogy majdcsak oda jön hozzánk egy szépség. Én láss csodát! Mire megrendeljük Limonádénk és Pussycat Dolls koktélunk már lesz is asztaltársaságunk.

 Mikor megérkeznek az italok, kedves barátunk távozik és hirtelen műsort ad, a kávézó közönségének az egyik pincérrel karöltve. ⬎

 

Közben a többiek is ülnek, nem eszik fel az ételt és pacsit adnak "parancs szóra", az az kis bemutatóval szórakoztatják hálás közönségüket.

 

Még soha nem láttam pacsit adó macskát...  Kicsit ledöbbentem... Nekünk tetszett a bemutató.  

 

Ha egy kis felhőtlen pihire van szükséged, keresd fel őket. 

img_4310-collage.jpg

Doxa

A bejegyzés trackback címe:

https://konnykritika.blog.hu/api/trackback/id/tr1914766674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása